Tyxo.bg counter

HLR - България

PharmaHyal–ефективност в дълбочина


Продуктите на PharmaHyal попадат в т.нар.  „cosmeceutical” сектор, чрез който през последните 10 години се създадоха условия за развитието на нови и ефективни козметични формули осигуряващи бърз процес на регенерация на кожата.
Продуктите са фокусирани върху превенцията и съхраняването на правилния метаболизъм на кожата, в която настъпват промени показващи признаци на стареене.
Нашата цел е да предоставим модерен начин за грижа на кожата в градска среда, като използваме активни съставки, които са отлично интегрирани в козметичните ни продукти чрез високотехнологични формули.
 
Козметични дронове - Cosmetic Drones TM


Продуктовата линия на Pharmahyal е базирана на авангарднa система за пренасяне на активни съставки, чрез която директно се освобождава ниска концентрация от активни агенти в целевите клетки, това е в резултат на дейността на т.нар. козметични дронове - Cosmetic Drones TM 
„Ефективност в дълбочина” - използваме биологично активни вещества, чиито молекулни размери позволяват отлична пенетрация в кожата, това гарантира ефективността на козметичните продукти.

„В диалог с кожата” – изследваме интелектът на клетките и отговаряме  с правилните средства на нуждите на кожата
Активни съставки-два вида хиалуронова киселина, пептиди, антиоксиданти, аминокиселини, витамини и минерали, растителни екстракти, есенциални и етерични масла.

Pharmahyal въвежда ексклузивни решения за красота благодарение на отличното сътрудничество с международен екип от козметолози и биотехнолози от водещи европейски  лаборатории, както и  дерматолози работещи в университетски бази.

Продукти, добавени за сравняване: 0


Антицелулитен крем с масло от макадамия със затоплящ ефект за мъже и жени - HLR

Антицелулитен крем с масло от макадамия със затоплящ ефект за мъже и жени - HLR

Антицелулитен крем с масло от макадамия със затоплящ ефект за мъже и жени - HLRАнтицелулитен крем ..

59.95 лв.

Продукти от 1 до 1 от общо 1 (1 страници)