Tyxo.bg counter

Kedem - Израел

Kedem - Израел

Възобновяване на древните еврейски традиции на медицината на основата на билки - 100% натурална козметика

Козметиката „Кедем" е получена от билки, които растат в плантации в Юдейската пустиня, в непосредствена близост до Мъртво море. Съставът на всеки агент включва комплекс от осемнадесет или повече видове растителни етерични масла, които сами по себе си са естествени природни консерванти.
Съставът на козметиката е основан на древни, уникални рецепти и съчетан с най-новите технологии. Всички средства са под формата на мехлеми, масла и серуми.
Компанията е основана през 1996г. от група местни и е посещавана от учени от цял свят. Тя работи с подкрепата на израелското правителство. Ръководителят на „Кедем“ е доктор по биологични и медицински науки Амир Китрон.

Предлагаме на своите клиенти билкова израелска козметика на базата на етерични масла, подходящи за грижа за кожата, косата, ноктите, укрепване на организма, подобряване на общото здравословно състояние. Продуктите могат да бъдат ползвани от цялото семейство.

Предимства пред друга козметика:
1. Ефективност – дължи се на уникалните климатични и географски характеристики, в които билките се отглеждат. В Израел има повече от 15 климатични зони. Контрастът на високите планини и най-ниското място на земята - Мъртво море предоставят стресови условия за растенията. Уникалността на качеството и състава на етерични масла е безпрецедентна (десет пъти по-висока концентрация).
2. Естественост - етеричните масла се състоят от различни консерванти и имат висока антибактериална активност. За съхранението им не се изисква използването на допълнителни вещества (консерванти, ароматизатори, стабилизатори).
3. Безопасност - поради липса на синтезирани по химически път вещества, се намалява рискът от нежелани реакции.
4. Икономичност - наличието на високи концентрации на етерични масла в състава осигурява бърза проява на желания ефект. Козметиката на „Кедем“ е изключително икономична - потреблението на един пакет достига от 3-12 месеца.